Virágcsokor, ami kis híján a kukában landolt

Majd nem a kukában landolt virágcsokor története arról árulkodik, hogy sok még teendő, hogy minél többen tudjanak a Virágot egy mosolyért! nap létezéséről és üzenetetéről. Mosolyvirág sztorink ezúttal jól végződött, a virágok a kuka helyett egy vázában kötöttek ki.

 

Virágcsokor, ami kis híján a kukában landolt

“A Virágot egy mosolyért! napon több virágüzletet is meglátogattam. Elkísértem a virágkötőket a csokor kihelyezéshez vagy épp csak távolról figyeltem, hogy mi lesz a csokrok sorsa. Épp a világító virágokat is áruló Flor’n’Go virágüzlet által kihelyezett egyik csokor sorsát követtem távolról a Kálvin téren, amikor majdnem szívbajt kaptam. Azt vettem észre, hogy egy kötelességtudó közterület felügyelő felkapja a virágcsokrot és már nyitja is a kuka tetejét, hogy beledobja. Gyorsan lenyomtam a fényképezőgép gombját és már rohantam is megakadályozni a tervét.

 

kukában landolt

 

Még épp időben érkeztem, a kísérőkártya feliratát böngészte. Kértem, hogy ne tegye a kukába, hisz ez egy ajándék virág. Kiderült, hogy az illető nem hallott még a kezdeményezésről és felvilágosított, hogy közterületen nem lehet csak úgy lerakni és sorsára hagyni dolgokat. Tekintettel a jószándékú tettre most az egyszer megkegyelmezett és engedte, hogy pár percig ott maradjanak a virágok, feltéve, hogy a közelben maradok. Megígértem, hogy ha távozom, akkor elviszem a virágokat is, hogy ne éktelenkedjenek az utcán. Szerencsére tényleg csak pár percet kellett várni. Elég hamar jött egy mosolygós hölgy, aki a Facebookon látta, hogy virágokat fogunk elhelyezni és nyitott szemmel járta az utcákat. Örömmel fedezte fel és vitte haza a padon díszelgő virágokat. Sőt még ígéretet is tett, hogy este küld fotókat a virágüzletnek. Soha rosszabb befejezést egy történetnek!”

 

Mosoly_0055

 

Köszönjük a sztorit Nagy Jucónak, a viragutazo.hu oldal szerzőjének!

https://www.facebook.com/Viragosmarketingtippek

 

Továbbra is várjuk a legszerethetőbb mosolyvirág történetet. Várjuk az érdekes, megható, vicces vagy bármilyen szempontból különleges elbeszéléseket. Legyen tiéd a legjobb sztori!

 

Tiéd a legjobb sztori? Oszd meg velünk!

 

 

További hasonló történetekért kattints ide:

 

https://fogadjorokbeegyviragcsokrot.hu/category/mosolyvirag-sztorik/

Post Author: Nagy Jucó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.