Szlovákiába is elért a mosoly

Szlovákiába is elért a mosoly és egy kedves történet visszajutott hozzánk. Mosolyvirág sztorinkból kiderül, hogy  még egy bank nyitvatartásának változása is meghozhatja a szemfülesek szerencséjét.

 

 

szlovákia1

 

Szlovákiába is elért a mosoly

“Sziasztok! Örömmel osztom meg veletek a saját történetemet. Június közepe táján olvastam először a Virágot egy mosolyért kezdeményezésről. Arra gondoltam, milyen kedves ötlet! A virágkötőnek jó kis reklám, a megtalálónak pedig igazi meglepetés, öröm és boldogság. Hmmm… de jó lenne, ha itt, nálunk, Szlovákiában is akadnának virágkötők, akik csatlakoznak az akcióhoz! Aztán teltek-múltak a napok, és én el is feldkeztem erről az egészről. Június 28-án éppen a bankba siettem. Lenyomom a kilincset, semmi, nem nyílik. Próbálom még egyszer, akkor is semmi. Akkor észrevettem az ajtón az értesítést, miszerint ezen a napon a bank megváltoztatta a nyitva tartási időt. A francba! – most mit csináljak addig? Két férfi állt ott még rajtam kívül, biztos gondoltak, amit gondoltak rólam 🙂 Elindultam, gondoltam teszek egy rövid sétát a nyitásig. És akkor megpillantottam…. a virágcsokrot..és akkor jutott eszembe ez az akció meg, hogy hányadika van és minden 🙂 Én hiszem, hogy véletlenek márpedig nincsenek!!! Köszönöm Bíborka Fleur! 🙂

 

Köszönjük a remek történetet Gál Szabó Deninek!

 

 

Szlovákiába is elért a mosoly

 

szlovákia

 

Továbbra is várjuk a legszerethetőbb mosolyvirág történetet. Várjuk az érdekes, megható, vicces vagy bármilyen szempontból különleges elbeszéléseket. Legyen tiéd a legjobb sztori!

 

Tiéd a legjobb sztori? Oszd meg velünk!

 

További hasonló történetekért kattints ide:

 

https://fogadjorokbeegyviragcsokrot.hu/category/mosolyvirag-sztorik/

 

Post Author: Nagy Jucó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.