A legfiatalabb virágcsokor megtaláló

Minden bizonnyal sikerült megtalálni a legfiatalabb virágcsokor vadászt. A péceli orvosi rendelőhöz kihelyezett virágcsokrot egy mosolygós anyuka találta meg karjában a pár hetes picijével.

 

A legfiatalabb virágcsokor megtaláló

“A péceli orvosi rendelőnél elhelyezett virágcsokornak nem sokáig kellett árválkodnia. Az ajtó közelében lévő csokrot hamar észre vette az ajtón kilépő anyuka, aki pár hetes kisbabájával ellenőrzésen járt anyuka. Nem hallott még a Virágot egy mosolyért! kezdeményezésről, ezért egy kicsit gyanakvóan nézte a virágokat és a melléjük tűzött papírt. Elolvasva a szöveget azonban rögtön egyértelművé vált számára, hogy Ő egy szerencsés nyertes, aki hazaviheti a virágokat. A nagyobbik kislány nem igazán értette mi tröténik, csak állt tágra nyitott szemekkel. Számunkra nagy öröm volt, hogy olyanokhoz került a virágcsokor, akik többször megfordultak már üzletünkben. Pár éve, amikor az esküvői dekorációjukat készítettük, nem is sejtettük, hogy az idénre már megérkezik a második baba is. Örülünk, hogy a virágcsokrunk ilyen jó helyre került és ezzel köszönthettük a második gyermek érkezését.”

 

A legfiatalabb virágcsokor megtaláló

 

 

Köszönjük a kedves történetet a péceli Pipacs Virágbolt, Ajándéküzlet és Kézműves Alkotóműhely csapatának!

https://www.facebook.com/pipacsviragbolt/

https://www.novenyvilag.hu/

 

Továbbra is várjuk a legszerethetőbb mosolyvirág történetet. Várjuk az érdekes, megható, vicces vagy bármilyen szempontból különleges elbeszéléseket. Legyen tiéd a legjobb sztori!

 

Tiéd a legjobb sztori? Oszd meg velünk!

 

További hasonló történetekért kattints ide:

https://fogadjorokbeegyviragcsokrot.hu/category/mosolyvirag-sztorik/

Post Author: Nagy Jucó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.